Joskus on kivaa viettää lihatonta päivää. Meillä oli sellainen eilen.
voita
oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
100 g pinaattia
suolaa
mustapippuria rouheena
Laita voi ja oliiviöljy pannulle, kuumenna pannu. Murskaa valkosipulin kynnet kuumalle pannulle, sekoita ja lisää joukkoon huuhdeltu pinaatti. Kypsennä pinaatti kasaan. lisää joukkoon suolaa ja mustapippuria. Kaada kuuma pinaattiseos tehosekoittimeen ja silppua. Älä huuhtele paistinpannua.
500 g paseerattua tomaattia
valkosipulijauhe
suola
mustapippuria rouheena
basilika
Kaada paseerattu tomaatti paistinpannulle, mausta ja kuumenna. Keitä tomaattikastike kasaan.
250 g ricottaa
ripaus muskottipähkinäää
suolaa
mustapippuria rouheena
Laita ricotta kulhoon, mausta ja lisää pinaattiseos. Sekoita hyvin.
10 kpl cannelloni-makarooniputkia
150 g mozzarellaraastetta
Täytä cannelloniputket ricotta-pinaattiseoksella. Asettele täytetyt putket lasagnevuoalle. Ripottele cannellonien päälle puolet juustoraasteesta. Kaada putkien päälle tomaattikastike ja lisää loput juustoraasteesta. Paista uunin alatasolla + 225 asteessa noin 20 min.
Kommentit