Joskus on kivaa viettää lihatonta päivää. Meillä oli sellainen eilen.

IMG_7913-normal.jpg

voita

oliiviöljyä

2 valkosipulin kynttä

100 g pinaattia

suolaa

mustapippuria rouheena

 

Laita voi ja oliiviöljy pannulle, kuumenna pannu. Murskaa valkosipulin kynnet kuumalle pannulle, sekoita ja lisää joukkoon huuhdeltu pinaatti. Kypsennä pinaatti kasaan. lisää joukkoon suolaa ja mustapippuria. Kaada kuuma pinaattiseos tehosekoittimeen ja silppua. Älä huuhtele paistinpannua.

 

500 g paseerattua tomaattia

valkosipulijauhe

suola

mustapippuria rouheena

basilika

 

Kaada paseerattu tomaatti paistinpannulle, mausta ja kuumenna. Keitä tomaattikastike kasaan.

 

250 g ricottaa

ripaus muskottipähkinäää

suolaa

mustapippuria rouheena

 

Laita ricotta kulhoon, mausta ja lisää pinaattiseos. Sekoita hyvin.

 

10 kpl cannelloni-makarooniputkia

150 g mozzarellaraastetta

 

Täytä cannelloniputket ricotta-pinaattiseoksella. Asettele täytetyt putket lasagnevuoalle. Ripottele cannellonien päälle puolet juustoraasteesta. Kaada putkien päälle tomaattikastike ja lisää loput juustoraasteesta. Paista uunin alatasolla + 225 asteessa noin 20 min.