1278682524_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 tlk kondensoitua maitoa

5 dl kermavaahtoa

1 levy (80 g) tummaa suklaata (raasta 2-3 palaa jäätelömassaan)

1,5 dl maitoa

noin 80 g vaahtokarkkeja (leikkaa noin 3-4 vaahtokarkkia pieniksi paloiksi jäätelömassaan)


Sekoita kondensoitu maito kermavaahtoon ja laita seos jääkaappiin. Mittaa maito kattilaan, lämmitä hieman ja sulata suurin osa suklaasta ja suurin osa vaahtokarkeista sekaan. Älä kuitenkaan keitä seosta. Sekoita seosta välillä, jäähdytä kunnolla ennen kuin laitat sen jääkaappiin viilenemään. Anna molempien seosten viilentyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Sekoita seokset yhteen, leikkele loput (3-4) vaahtokarkeista pieniksi paloiksi jäätelömassaan, raasta loput suklaasta (2-3 palaa) sekaan ja laita jäätelökoneeseen. Tästä tulee todella makeaa ja pehmeää jäätelöä. Ja on edelleenkin pehmeää, vaikka otat suoraan pakastimesta.