Kahvia ja teetä rakastavaan perheeseen kuuluu tietenkin antaa lahjaksi kumpaakin ja mielellään laadukkaana versiona. Itse olen sydänjuuriani myöten rakastunut Ahmad Tea -sarjan tuotteisiin, joita ei valitettavasti taida tavallisista kaupoista löytää. Lappeenrannan Rajamarket myy näitä aina välillä, joten kannattaa tarkistaa siellä liikkuessa. Sen lisäksi olen löytänyt Ahmad teetä joistakin Espoon etnisistä kaupoista.

Luukkuun pääsi tällä kertaa upean mahtava English Breakfast -tee, joka on saanut jopa minut, vannoutuneen kahviaddiktin, jättämään aamiaiskahvin väliin. Tosin tätä ihanaa mustaa teetä tulee juotua myös iltaisin, ja se sopii erinomaisesti paahtoleivän kylkeen.

Phototastic-24_11_2016_547fab55-bddb-488

Kahvipuolella viime aikoina on kahvikaappiini ilmestynyt yhä enenevissä määrin Arvid Nordquistin kahvipapuja, joista olen saanut nautiskella aivan mahtavia latteja. Luukkuun osui nyt Classic Festivita. Itse en ole kyseistä lajia testannut, mutta olen varma, että se on hyvä.

Phototastic-24_11_2016_412ed573-e4ff-415

Tämän luukun mahdollisti puolisoni, joka toi molemmat tuliaisina Lappeenrannasta

Joskus voi käydä niinkin, että kaikki on loppu kaapista, maidot ja makeutukset. Silloin voi napata tällaisen hasselpähkinäisen pikakahvin, ettei tarvitse mustana juoda. Näitä voi löytää etnisistä kaupoista. Sopii oikein hyvin sellaisiin herätyksiin, kun mikään ei onnistu ja kaikki paloi pohjaan. Phototastic-24_11_2016_b671fc0a-0c75-46e