4 marinoimatonta kalkkunanleikettä
oliiviöljyä
soijakastiketta
pippurisekoitusta
herbes de provence -yrttisekoitusta
chilimaustetta
juustoraastetta
vehnäjauhoja
kananmuna
korppujauhoja
paprikamaustetta
maustepippuria
suolaa
voita
Nuiji kalkkunanleikkeitä ohkaisemmiksi, voitele ne oliiviöljy-soijakastikeseoksella. Ripottele kalkkunaleikkeiden pinnalle pippuriseosta, herbes de provence -yrttoseosta ja juustoraastetta reilusti. Kiepauta leikkeistä nyytit, jotka voit sulkea huolellisesti cocktailtikuilla. Voitele nyytin ulkopinta oliiviöljy-soijakastikeseoksella ja ripottele pinnalle pippuriseosta. Valmista muut nyytit samalla tavalla. Laita yhdelle lautaselle vehnäjauhoja, toiselle rikottu kananmuna ja sekoita kolmannelle korppujauho, paprikamauste, maustepippuri ja suola. Pyöritä kalkkunanyytit ensin vehnäjauhossa, sitten kananmunassa ja lopuksi maustetussa korppujauhossa. Paista pannulla oliiviöljy-voiseoksessa läpikypsiksi, kääntele nyyttejä tarpeeksi usein, jotta juustotäyte ei valu pannulle. Nostele paneroidut kalkkunaleikkeet sivuun, älä pese paistinpannua.
Valmista kastike:
Kalkkunoiden paistorasva
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl ruokakermaa
2 kukkurallista teelusikallista dijon-sinappia
Sekoita paistorasvaan vehnäjauhot, lisää vähitellen ruokakerma ja lisää dijon-sinappi. Anna kastikkeen saostua ja tarjoile kalkkunaleikkeiden ja riisin kera.
Kommentit