1240335754_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4 marinoimatonta kalkkunanleikettä

oliiviöljyä

soijakastiketta

pippurisekoitusta

herbes de provence -yrttisekoitusta

chilimaustetta

juustoraastetta

vehnäjauhoja

kananmuna

korppujauhoja

paprikamaustetta

maustepippuria

suolaa

voita

 

Nuiji kalkkunanleikkeitä ohkaisemmiksi, voitele ne oliiviöljy-soijakastikeseoksella. Ripottele kalkkunaleikkeiden pinnalle pippuriseosta, herbes de provence -yrttoseosta ja juustoraastetta reilusti. Kiepauta leikkeistä nyytit, jotka voit sulkea huolellisesti cocktailtikuilla. Voitele nyytin ulkopinta oliiviöljy-soijakastikeseoksella ja ripottele pinnalle pippuriseosta. Valmista muut nyytit samalla tavalla. Laita yhdelle lautaselle vehnäjauhoja, toiselle rikottu kananmuna ja sekoita kolmannelle korppujauho, paprikamauste, maustepippuri ja suola. Pyöritä kalkkunanyytit ensin vehnäjauhossa, sitten kananmunassa ja lopuksi maustetussa korppujauhossa. Paista pannulla oliiviöljy-voiseoksessa läpikypsiksi, kääntele nyyttejä tarpeeksi usein, jotta juustotäyte ei valu pannulle. Nostele paneroidut kalkkunaleikkeet sivuun, älä pese paistinpannua.

 

Valmista kastike:

Kalkkunoiden paistorasva

1 rkl vehnäjauhoja

1 dl ruokakermaa

2 kukkurallista teelusikallista dijon-sinappia

 

Sekoita paistorasvaan vehnäjauhot, lisää vähitellen ruokakerma ja lisää dijon-sinappi. Anna kastikkeen saostua ja tarjoile kalkkunaleikkeiden ja riisin kera.