Tämän vinkin sain Tampereen tädiltäni ja serkultani. En tiedä ovatko he itse tämän kehitelleet vai ovatko napsaisseet ohjeen jostakin. Mutta oikein maistuvia ovat, olen tainnut tehdä näitä vuoden aikana jo kolme kertaa. Nauru Nämä "pasteijat" näyttävät vähän hassuilta, mutta ovat älyttömän helppoja valmistaa ja erittäin herkullisia!

1240901986_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Torttu- tai voitaikinaa

punaista pestokastiketta

vuohenjuustoa

voiteluun kananmunaa

 

Leikkaa voi-/torttutaikinasta neliöitä (halutessasi voit kaulita taikinaa ensin hieman), voitele kananmunalla, lisää neliön keskelle punaista pestoa ja sen päälle viipale vuohenjuustoa. Kaulitsemattomat neliöt kohoavat uunissa moninkertaisiksi, jolloin täyte saatta levitä pitkin peltiä, joten suurimpien "vahinkojen" välttämiseksi olen tökkinyt keskustaa haarukalla. Nauru Paista valmiit neliöt +225 asteessa, kaulittujen levyjen paistoaika alle 10 min ja kaulitsemattomien 10 min ja päälle. Nämä ovat herkullisimpia lämpiminä!