Tämä ruokaidea on peräisin Rachel Rayn ruokaohjelmasta ja oli vain ihan pakko kokeilla. Käytin tässä tosin eri ruoka-aineksia kuin alkuperäisessä reseptissä oli mainittu, joten tässä oma versioni. Oli muuten namia.
Nachot
4 kpl pitaleipiä paloiteltuna
oliiviöljyä
valkosipulijauhetta
oreganoa
ripaus suolaa
1 rasia kirsikkatomaattia
1 punainen suippopaprika
1/2 prk säilöttyä latva-artisokkaa
jalapenoa maun mukaan
edam-juustoraastetta
parmesan-juustoraastetta
Asettele pitaleivän palat uunipellille, voitele kevyesti oliiviöljyllä molemmin puolin, lisää valkosipulijauhe, oregano ja suola ja paista uunissa +225 asteessa kuiviksi noin 10 minuutin ajan. Varo, että nachot eivät pääse palamaan. Ota välillä pois uunista ja lisää pinnalle paloitellut kirsikkatomaatit, paprikan, latva-artisokan ja jalapenon palat ja kuorruta juustoraasteilla. Laita takaisin uuniin, pidä siellä vain muutama minuutti, sen verran että juusto sulaa pinnalle. Sopii tarjottavaksi hyvin esim. illanistujaisiin. Arkiruokana tarjoa esimerkiksi kalapuikkojen kera.
Kommentit