Tämä ruokaidea on peräisin Rachel Rayn ruokaohjelmasta ja oli vain ihan pakko kokeilla. Käytin tässä tosin eri ruoka-aineksia kuin alkuperäisessä reseptissä oli mainittu, joten tässä oma versioni. Oli muuten namia.

1265052125_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Nachot

4 kpl pitaleipiä paloiteltuna

oliiviöljyä

valkosipulijauhetta

oreganoa

ripaus suolaa

1 rasia kirsikkatomaattia

1 punainen suippopaprika

1/2 prk säilöttyä latva-artisokkaa

jalapenoa maun mukaan

edam-juustoraastetta

parmesan-juustoraastetta

Asettele pitaleivän palat uunipellille, voitele kevyesti oliiviöljyllä molemmin puolin, lisää valkosipulijauhe, oregano ja suola ja paista uunissa +225 asteessa kuiviksi noin 10 minuutin ajan. Varo, että nachot eivät pääse palamaan. Ota välillä pois uunista ja lisää pinnalle paloitellut kirsikkatomaatit, paprikan, latva-artisokan ja jalapenon palat ja kuorruta juustoraasteilla. Laita takaisin uuniin, pidä siellä vain muutama minuutti, sen verran että juusto sulaa pinnalle. Sopii tarjottavaksi hyvin esim. illanistujaisiin. Arkiruokana tarjoa esimerkiksi kalapuikkojen kera.