1273265045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

12 kpl Digestive-keksejä

75 g voita

 

Täyte:

2dl kermaa

2 dl kinuskikastiketta

2 tl vaniljasokeria

3 dl piimää

6 liivatelehteä

3 rkl vahvaa kahvia


Koristeeksi:

Tummaa suklaata ja kermavaahtoa


Murenna keksit murusiksi ja sulata rasva joukkoon. Sekoita hyvin. Laita kelmu/leivinpaperi irtopohjavuoan päälle ja taputtele keksimuruseos tasaisesti pohjalle. Laita pohja jääkaappiin hetkeksi.

 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kinuskikastike, vaniljasokeri ja piimä ja vatkaa taas. Keitä vahvaa kahvia, kuumenna kiehuvaksi mikrossa ja sulata liivatelehdet siihen. Lisää liivate-kahviseos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan vatkaten. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia.

 

Koristele hyytynyt kakku suklaalla sekä kermavaahdolla ja tarjoile.