Eineskalapuikot yksistään ovat mielestäni aika kamalaa ruokaa, mutta Rachel Ray teki kokkiohjelmassaan niille niin mielenkiintoisen lisukkeen (pitanachot) että päätin kokeilla tätä. Käytin tässä kyllä ihan eri juustoa kuin kokki.

1265053072_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

10 kpl kalapuikkoja

oliiviöljyä

1 valkosipulinkynsi

oreganoa

suolaa

mustapippuria rouheena

1 tlk tomaattimurskaa soseutettuna

1 dl edam-juustoraastetta

parmesan-juustoraastetta

 

Levitä jäiset kalapuikot uunipellille. Laita paistinpannulle oliiviöljyä, lisää valkosipuli ja kuumenna hetken aikaa. Soseuta tomaattimurska sauvasekoittimella ja lisää pannulla, lisää mausteet ja keitä kastiketta kasaan hetken aikaa. Lusikoi tomaattikastiketta kalapuikkojen päälle, lisää juustoraasteet ja paista +225 asteisessa uunissa noin 10 minuutin ajan. Tarjoa pitanachojen kera.