Tällaisia lisukkeita kehittelin, maistui kyllä paremmalle kuin "pottumuussi", tai näin totesi arvovaltainen raatini. Nauru Pannu oli vissiin vähän kuumana, näihin tuli tummaa paistopintaa, mutta se ei kyllä makua haitannut.

1243367774_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2 prk kikherneitä

2 porkkanaa

1/2 kesäkurpitsaa

kasvisliemikuutio

loraus kermaa

1/2 pkt perinteistä koskenlaskijajuustoa

1 kananmuna

voita paistamiseen

 

Pese ja kuori porkkanat, paloittele ne ja laita kiehuvaan veteen. Valuta kikherneistä neste ja huuhtele ne. Paloittele kesäkurpitsa. Lisää kikherneet ja kesäkurpitsan palat kypsien porkkanoiden sekaan ja lisää kasvisliemikuutio. Sekoittele ja anna kasvisliemikuution sulaa ja imeytyä kasviksiin keitoksen kiehahtaessa. Valuta lopuksi ylimääräinen neste pois. Lorauta hiukan kermaa ja lisää koskenlaskijajuusto pieninä palasina, sekoittele, kunnes juusto alkaa sulamaan. Vatkaa seosta sähkövatkaimella tasaisemmaksi. Sekoita joukkoon kananmuna. Nostele seoksesta ruokalusikalla nokareita paistinpannulle ja paista molemmin puolin. Tarjoile lisukkeina liharuoalle tai ihan "kasvispihveinä".