Kävin treenaamassa ja päätin hemmotella itseäni herkkukahvilla. Tähänkin olen saanut idean jostain ruokaohjelmasta jo varmaan vuosi sitten, mutta ei kaikkea aina ehdi toteuttaa.

1238680603_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En tietenkään kyennyt muistamaan enää kuinka alkuperäinen ohje meni, joten näin minä tämän tein:

pekaanipähkinöitä

cashewpähkinöitä

tomusokeria

vettä

espressoa

2 palaa vaniljajäätelöä

vaaleaa siirappia

Laita pekaani- ja cashewpähkinät kulhoon, kaada päälle reilusti tomusokeria ja lisää vettä teelusikalla. Sekoita hyvin. Kaada pähkinäsokeriseos leivipaperilla vuoratulle pellille, paista +175 asteessa 10-15 minuuttia. Varo ettei pähkinät pala! Keitä espresso tai jotain muuta lempikahviasi, mutta vahvana. Laita pari palaa vaniljajäätelöä lasiin, kaada kuumaa espressoa päälle, lisää karamellisoidut pähkinät ja lorauta vaaleaa siirappia pinnalle. Tarjoa heti!