Taas joku nimeltämainitsematon kahvi-ihminen pääsi irti keittiössä ja muunteli perinteiset reseptit uusiksi. Hyvää tästä tuli.

1239914352_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

6 porsaan leikettä

oliiviöljyä

voita

soijakastiketta

suolaa

mustapippuria

chilimaustetta

1 prk tomaattipyrettä

2 rkl vehnäjauhoja

4 dl vettä

1 maustekurkku kuutioituna

2 rkl dijon-sinappia

1/2 prk smetanaa

 

Leikkaa porsaan leikkeistä läskit pois ja paloittele. Kaada lihapalojen päälle soijakastiketta, ripottele suolaa ja mustapippuria, sekoita. Paista rasvassa pannulla ruskeiksi. Lisää pannulle tomaattipyre, sekoita ja lisää vehnäjauhot, sekoita taas. Lisää kuumennettu vesi ja hauduta lihaa kypsäksi 15 min. Lisää maustekurkut, dijon-sinappi ja smetana, hauduta miedolla lämmöllä vielä 15 min. Tarjoile esim. keitettyjen perunoiden kanssa.