Tämän keiton kehittelin ihan itse.

1238611582_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

oliiviöljyä

2 murskattua valkosipulinkynttä

1 paprika

1/2 prk tomaattimurskaa

5 tomaattia

1 kasvisliemikuutio

ripaus sokeria

mustapippuria

kuivattua basilikaa

kuivattua timjamia

suolaa

noin 50 g pehmeää fetajuustoa

5 dl vettä

koristeluun: fetaa ja tuoreita basilikanlehtiä silputtuna.

 

Kuullota murskatut valkosipulinkynnet ja paloiteltu paprika oliiviöljyssä. Lisää sekaan tomaattimurska sekä pieniksi kuutioidut tomaatit. Lisää mausteet ja laita fetajuusto sulamaan keittoon. Lisää vesi. Anna kiehua noin 20 minuuttia, kunnes paprikat ja tomaatit ovat kypsiä. Tarjoile ja koristele fetajuuston murusilla ja basilikasilpulla. Itselläni "välähti" laittaa basilikan sijaan koristeeksi persiljaa (kuvassa) mutta ei mielestäni toimi yhtä hyvin kuin basilika.