On varmaan sanomattakin selvää, että tykkään kahvista. Pohjoismainen vaaleapaahtoinen kahvi ei tee minuun vaikutusta. Tykkään juoda tummapaahtoista kahvia makeutettuna ja maidon kanssa. Esittelen tässä blogini edetessä erilaisia kahvijuttuja.

 

Ehkä helpointa aloittaa kullanmuruistani:

Takarivissä: (alk. vasemmalta) rakas mutterini, espressokeitin, jolla keittelen herkkukahvini, sitten ystäväni toi minulle LavAzzan crema e gusto -kahvia, joka osoittautui ihan loistavaksi, ruokokidesokeria sekä paristoilla toimiva maidonvaahdotin (Ikeasta puoli-ilmaiseksi ja tietenkin käytän uudelleenladattavia paristoja).

Eturivissä: (alk. vasemmalta) kasari maidon kiehautukseen sekä rakkaat kiroileva siili ja kummankaa -mukini, molemmat saatu lahjaksi samalta huumorintajuiselta ystävältä. :D

 

Yleensä juon luomumaitoa, mutta valitettavasti toisinaan kauppojen hyllyiltä löytyvissä luomumaidoissa voi olla käyttöpäivän umpeutuminen jo parin päivän päässä, joten välillä joudun ostamaan laktoositonta kevytmaitojuomaa. Punainen eli kulutusmaito olisi kyllä varmasti kaikista parhaimman makuista kahvin kanssa. Rasvaton maito ei ole minun vaihtoehtoni.

 

Tältä näyttävät valmiit kahviannokset. Ensin kaadan espresson kahvikuppiin, sitten heitän pari palaa ruokokidesokeria perään, sen jälkeen vatkaan kiehautettua maitoa maidonvaahdottimella ja lopuksi kaadan maidot kahvin sekaan. Ja aamu on pelastettu!