1250449895_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

400 g jauhelihaa

chilimaustetta

loraus soijakastiketta

rouhittua mustapippuria

paprikajauhetta

basilikaa

1 prk tomaattimurskaa

1 laakerinlehti

loraus oliiviöljyä

n. 300 g spagettia

1/2 prk Valion maustettua ruokakermaa 3 juustoa

2 dl kuohukermaa

n. 150 g Apetit aurinkokasvikset -pakastevihanneksia

n. 100 g kirsikkatomaattia

n. 100 g fetajuustoa

2 rkl punaista pestoa

n. 2 dl juustoraastetta


Ruskista jauheliha ja mausta se. Survo tomaattimurska sauvasekoittimella sileäksi. Kaada tomaattikastike paistetun jauhelihan päälle, lisää laakerinlehti ja keitä kastiketta kasaan. Laita uuni lämpenemään +225 asteeseen ja voitele lasagnevuoka oliiviöljyllä. Kaada kolmasosa jauhelihakastikkeesta vuoan pohjalle. Lisää päälle puolet spagetista pätkittynä. kaada pinnallle ja puolet jauhelihakastikkeesta sekä puolet 3 juuston ruokakermasta ja kuohukermasta. Lisää pakastevihannekset ja loput jauhelihakastikkeesta. Lisää loput spagetista pätkittynä. Murustele feta palasiksi käsin ja sekoita siihen pestokastike. Viipaloi kirsikkatomaatit neljään osaan. Lisää feta-pestoseos pinnalle, sitten kirsikkatomaatit ja loput 3 juuston ruoka- sekä kuohukermasta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa +225 asteessa 30 min. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.

1250449997_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näyttää vaatimattomalta mutta maistuu hyvältä. Hymy