400 g jauhelihaa
chilimaustetta
loraus soijakastiketta
rouhittua mustapippuria
paprikajauhetta
basilikaa
1 prk tomaattimurskaa
1 laakerinlehti
loraus oliiviöljyä
n. 300 g spagettia
1/2 prk Valion maustettua ruokakermaa 3 juustoa
2 dl kuohukermaa
n. 150 g Apetit aurinkokasvikset -pakastevihanneksia
n. 100 g kirsikkatomaattia
n. 100 g fetajuustoa
2 rkl punaista pestoa
n. 2 dl juustoraastetta
Ruskista jauheliha ja mausta se. Survo tomaattimurska sauvasekoittimella sileäksi. Kaada tomaattikastike paistetun jauhelihan päälle, lisää laakerinlehti ja keitä kastiketta kasaan. Laita uuni lämpenemään +225 asteeseen ja voitele lasagnevuoka oliiviöljyllä. Kaada kolmasosa jauhelihakastikkeesta vuoan pohjalle. Lisää päälle puolet spagetista pätkittynä. kaada pinnallle ja puolet jauhelihakastikkeesta sekä puolet 3 juuston ruokakermasta ja kuohukermasta. Lisää pakastevihannekset ja loput jauhelihakastikkeesta. Lisää loput spagetista pätkittynä. Murustele feta palasiksi käsin ja sekoita siihen pestokastike. Viipaloi kirsikkatomaatit neljään osaan. Lisää feta-pestoseos pinnalle, sitten kirsikkatomaatit ja loput 3 juuston ruoka- sekä kuohukermasta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa +225 asteessa 30 min. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.
Näyttää vaatimattomalta mutta maistuu hyvältä.
Kommentit