Olimme vastikään reissussa mm. Budapestissa ja koetin tehdä kotona makaronia ja kanaa unkarilaiseen tyyliin. Ihan samanlaista en saanut aikaiseksi, mutta vähän vastaavan tyylistä tästä kyllä tuli.

1256497932_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4 kanan rintaleikettä

oliiviöljyä

loraus soijakastiketta

chiliä

paprikajauhetta

mustapippuria rouheena

kurkumaa

1/2 prk kolmen juuston kermaa

Marinoi kanat oliiviöljyssä, soijakastikkeessa ja mausteissa, paista ja hauduta loppuaika kypsäksi kolmen juuston kermassa.

makaronia

vettä

suolaa

(oliiviöljyä)

tuoretta persiljaa silputtuna

Keitä makaronit kypsäksi tai al dente (lisää hieman oliiviöljyä, jotta makaronit ei tartu toisiinsa ja sekoita keittäessä) , valuta ja huuhtele, lisää lopuksi persiljasilppu. Laita makaronit lautaselle ja nosta kanan rintaleike keskelle, lusikoi hieman kastiketta ympärille.