Olimme vastikään reissussa mm. Budapestissa ja koetin tehdä kotona makaronia ja kanaa unkarilaiseen tyyliin. Ihan samanlaista en saanut aikaiseksi, mutta vähän vastaavan tyylistä tästä kyllä tuli.
4 kanan rintaleikettä
oliiviöljyä
loraus soijakastiketta
chiliä
paprikajauhetta
mustapippuria rouheena
kurkumaa
1/2 prk kolmen juuston kermaa
Marinoi kanat oliiviöljyssä, soijakastikkeessa ja mausteissa, paista ja hauduta loppuaika kypsäksi kolmen juuston kermassa.
makaronia
vettä
suolaa
(oliiviöljyä)
tuoretta persiljaa silputtuna
Keitä makaronit kypsäksi tai al dente (lisää hieman oliiviöljyä, jotta makaronit ei tartu toisiinsa ja sekoita keittäessä) , valuta ja huuhtele, lisää lopuksi persiljasilppu. Laita makaronit lautaselle ja nosta kanan rintaleike keskelle, lusikoi hieman kastiketta ympärille.
Kommentit