Kahviaddikti meni ja osti JÄÄTELÖKONEEN!! Nauru Nyt päästään testaamaan kotijäätelöä. Tosin tuo jätskikoneen astia täytyy pistää pakastimeen vuorokaudeksi ennen kuin jäätelöä voi alkaa tekemään. Tästä pettyneenä päätti Kahviaddikti hankkia jotain aiheeseen liittyvää oheistoimintaa. Ideakin syntyi: jäätelökakku!!! En tiedä mitä tästä tulee, mutta tuleepahan testattua tämäkin.

1250451600_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jäätelökakkua varten tarvitaan:

150 g taloussuklaata

loraus rypsiöljyä

Valion minttujäätelöä

Lidlin Eisstern suklaajäätelöä

Lidlin Eisstern bourbon vaniljajäätelöä

Valion vaniljajäätelöä

100 g Marie -keksejä


Paloittele suklaa ja lisää sekaan loraus rypsiöljyä. Sulata suklaa. Pyyhkäise silikonivuokaan hieman rypsiöljyä, kaada sula suklaa ja levitä se joka puolelle. Riippuen tietenkin siitä kuinka iso vuokasi on, kaada ylimääräinen suklaa pois vuoasta. Laita vuoka pakastimeen siksi aikaa, että suklaa on täysin jähmettynyttä, itse pidin 15 min. Sillä välin voit alkaa pehmittämään minttujäätelöä. Lisää minttujäätelö vuokaan ja laita taas takaisin pakastimeen. Pidin sitä tunnin verran pakastimessa, ennen kuin lisäsin mukaan suklaajäätelöä. Vuoka vain takaisin pakastimeen tunniksi. Sitten murskasin Marie-keksejä ja sekoitin murut kahden vaniljajäätelön sekaan.

1250452479_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja ei muuta kuin vaniljajätski-keksiseoskin vain sekaan. Hauskinta tässä on se, että minulla ei ole mitään hajua mitä tuohon kakkuun keksin seuraavaksi. Tuli otettua käyttöön niin hirveän kokoinen silikonivuoka, että mikään jäätelö maailmassa ei tunnu riittävän siihen. Nauru Mutta jatkan tätä jäätelökakun tekemistä huomenna, sittenpähän näkee mitä tästäkin tulee. Tämähän on kuin Aku Ankan "jatkuu ensi numerossa" kertomus. Pahinta tässä on se, että ajattelin viedä tämän miesystäväni siskon ja hänen perheensä luokse tuomisina... Ei siis mitään paineita onnistumisen kanssa...