Kuva ei valitettavasti kerro kuinka järkyttävän hyvää tämä juoma oli. Kookosmaito tuntuu olevan sen verran tuhtia tavaraa, että tämä käy hyvin välipalasta. Idea tähän syntyi jälleen "Boys weekend" kokkisarjasta, mutta jälleen jouduin tekemään oman version, sillä kaikkea kun täältä Suomesta ei aina saa...

1268757547_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 kookospähkinän mehu (toinen pähkinä olikin pilalla Otsan rypistys)

1 prk kookosmaitoa

1 tuore ananas (ei tarvita kokonaan)

2 kokonaista limettiä

2 tl SantaMaria kaffir lime leaves -hiutaleita

4 rkl ruokokidesokeria

8 kpl tuoreita litsejä tai tölkkilitsejä

kunnon loraus grenadinesiirappia

 

Pese limetit hyvin, paloittele ne ja lisää kulhoon. Lisää kaffir lime leaves -hiutaleet, sokeri ja murskaa esim. nuijalla niin, että limeteistä irtoaa lähes kaikki mehut. Lisää sekaan kookospähkinän mehu, sekoita hyvin ja siivilöi neste puhtaaseen, kannelliseen astiaan. Kaada sekaan kookosmaito, laita kansi päälle ja sekoita voimakkaasti heiluttaen. Lisää litsit ja ananakset korkeisiin laseihin, kaada cocktail sekaan ja lisää lopuksi molempiin laseihin kunnon loraukset grenadinesiirappia. Laita hetkeksi jääkaappiin jäähtymään ja nauti kylmänä!

 

Vinkki 1: Shakerin virkaa meillä toimitti tyhjä turkkilaisen jogurtin kannellinen purkki!

Vinkki 2: Voit lisätä litsien sijaan esim. hunajamelonia tai mistä itse pidät. Lisäksi grenadinesiirapin voi korvata millä tahansa marjasiirapilla.