Kun tuli kokeiltua tehdä pihvejä naudan paistista, niin pitihän se porsaan sisäfilepaististakin kokeilla. Hyviä tuli! Tarjoa uunissa paistettujen perunan puolikkaiden kera.
1 marinoimaton porsaan sisäfilepaisti
2dl ruokakermaa
2dl kuohukermaa
pippurisekoitetta
chilimaustetta
suolaa
oliiviöljyä
voita
paprikaa
sinappia
HP-kastiketta
soijakastiketta
Puhdista paisti, leikkaa kalvot ja läski pois. Leikkaa paistista terävällä veitsellä ohuita pihvejä leveyssuunnassa. Hankalat päätypalat voit paloitella myöhempää käyttöä varten. Sekoita soijakastiketta ja HP-kastiketta lasissa. Nuiji pihvit varovasti ja pippuroi ne. Laita voita ja öliiviöljyä ruskistumaan pannulle. Laita useampi pikkupihvi paistumaan (itse laitoin 5 kpl) ja lisää lusikalla pinnalle soija-HP-kastikeseosta. Paista pihvejä noin 2 minuuttia per puoli ja nostele lämpimään vuokaan odottelemaan, lisää suolaa pihvin molemmille puolille. Paista samalla tavalla toinen satsi. Kun alat tehdä kastiketta, lisää pannulle pihvien sekaan ohueksi suikaloitua paprikaa, sinappia maun mukaan ja puolet ruoka- sekä kuohukermasta. Lisää kastikkeeseen chilimaustetta ja anna hautua kypsäksi noin 5 minuuttia. Valmista samalla tavalla toinen satsi ja tarjoile uuniperunan puolikkaiden kanssa.
Kommentit