Kun tuli kokeiltua tehdä pihvejä naudan paistista, niin pitihän se porsaan sisäfilepaististakin kokeilla. Hyviä tuli! Tarjoa uunissa paistettujen perunan puolikkaiden kera.

1 marinoimaton porsaan sisäfilepaisti

2dl ruokakermaa

2dl kuohukermaa

pippurisekoitetta

chilimaustetta

suolaa

oliiviöljyä

voita

paprikaa

sinappia

HP-kastiketta

soijakastiketta

 

Puhdista paisti, leikkaa kalvot ja läski pois. Leikkaa paistista terävällä veitsellä ohuita pihvejä leveyssuunnassa. Hankalat päätypalat voit paloitella myöhempää käyttöä varten. Sekoita soijakastiketta ja HP-kastiketta lasissa. Nuiji pihvit varovasti ja pippuroi ne. Laita voita ja öliiviöljyä ruskistumaan pannulle. Laita useampi pikkupihvi paistumaan (itse laitoin 5 kpl) ja lisää lusikalla pinnalle soija-HP-kastikeseosta. Paista pihvejä noin 2 minuuttia per puoli ja nostele lämpimään vuokaan odottelemaan, lisää suolaa pihvin molemmille puolille. Paista samalla tavalla toinen satsi. Kun alat tehdä kastiketta, lisää pannulle pihvien sekaan ohueksi suikaloitua paprikaa, sinappia maun mukaan ja puolet ruoka- sekä kuohukermasta. Lisää kastikkeeseen chilimaustetta ja anna hautua kypsäksi noin 5 minuuttia. Valmista samalla tavalla toinen satsi ja tarjoile uuniperunan puolikkaiden kanssa.