Tämä juustokakun ohje on peräisin ystävän ystävältä, joten en tiedä onko hän napannut ohjeen jostain vaiko onko kehitellyt ohjeen itse. Mutta tämä on varmasti parasta juustokakkua, jota olen koskaan syönyt. Suosíttelen kokeilemaan tätä reseptiä!

1234544826_IMG_3695.JPG

Juustokakku

 

Pohja:

12-13 kpl Digestive-keksejä

75 g voita/margariinia

 

Täyte:

2dl kermaa

1,5 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

4 dl piimää

6 liivatelehteä

3 rkl appelsiinimehua

 

Kuorrute:

1 purkki Mango-pilttiä

Murenna keksit murusiksi ja sulata rasva joukkoon. Sekoita hyvin. Laita kelmu/leivinpaperi irtopohjavuoan päälle ja taputtele keksimuruseos tasaisesti pohjalle. Laita pohja jääkaappiin hetkeksi.

 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokeri, vaniljasokeri ja piimä ja vatkaa taas. Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi ja sulata liivatelehdet siihen. Lisää liivate-appelsiinimehuseos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan vatkaten. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia.

 

Levitä mangosose hyytyneen juustokakun pinnalle ja tarjoile.