Ei ole ehkä ihan nopeinta ruokaa, ellet satu pitämään pakastimessa itsetehtyä tomaattikastiketta, mutta on vaivan arvoista, ainakin SCD-ruokavaliota noudattavan mielestä. Kuva koko komeudesta ennen uunia.

WP_20150328_002.jpg

Pizzapohja (mukailtu vyötärönmetsästäjän pizzapohjasta):

250 g SCD-jogurttia

150 g emmental-juustoraastetta

2 kananmunaa

7 rkl mantelijauhoja

1 tl ruokasoodaa

Sekoita ainekset, levitä pellille ja esipaista 10 min +200 asteessa.

 

Täytteet:

2 dl itsetehtyä maustettua tomaattikastiketta

200 g pippurilla ja suolalla maustettua paistettua kanaa

50 g ananasta

80 g sinihomejuustoa

100 g edamraastetta

50 g parmesanraastetta

oreganoa

WP_20150328_001.jpg

Levitä pohjan päälle tomaattikastike, kananpalat, ananas ja sinihomejuusto. Ripottele täytteiden pinnalle hiukan tomaattikastiketta ja lisää sitten juustoraasteet. Laita koko pizza takaisin uuniin, paista 10-15 minuuttia +200 asteessa. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoamista.